Nu via mijn site bestellen bij Jip & Jan

Sinds kort kunnen ouders, collega-coaches en andere geïnteresseerden via mijn site mooie sets kaarten en boeken bestellen bij de webwinkel Jip & Jan.
Jip & Jan zijn specialisten op het gebied van kinderyoga en kindercoaching. In de webwinkel die zij beheren staan mooi uitgevoerde materialen die goed te gebruiken zijn bij de kinderyoga en kindercoaching. De webwinkel is te bereiken via het plaatje van Jip & Jan onderaan mijn homepagina.

Kijk eerst gerust op mijn website rond en heb je een vraag of een opmerking mail deze dan gerust aan kindercoach@margreetpeek.nl.
Klik dan rustig verder naar de webwinkel van Jip @ Jan en bestel een van de mooie sets kaarten of boeken!

Ikzelf heb laatst voor mijn praktijk de set Kindercoaching Kaarten gekocht. Door deze kaarten te gebruiken in een sessie kun je het kind zijn eigen etiket laten opzoeken, op de achterkant staat beschreven wat de bijbehorende kwaliteiten zijn. Door de herkenbare tekeningen en heldere kleuren zijn het fijne kaarten om samen met kind te bekijken.

In het handige doosje zitten extra kaarten met uitleg hoe je de kaarten verder kan gebruiken bij het coachen.

Wat mij aantrok in deze kaartset is de bewustwording bij kinderen van het geven en krijgen van etiketten en wat de daarbij behorende kwaliteiten kunnen zijn. Een eye-opener voor de kinderen.
Deze kaarten zijn een mooie aanvulling in mijn kindercoachpraktijk.