Praktijk

Kindercoach Margreet Peek

Het coachingstraject dat ik aanbied is ideaal voor kinderen en ouders die op zoek zijn naar laagdrempelige en oplossingsgerichte hulp. Kindercoaching is geen therapie. Je kind krijgt geen etiket opgeplakt. Er is geen lange wachtlijst. De aanpak is praktisch, toekomstgericht en kortdurend. De focus ligt op de kracht en eigen wijsheid van het kind.

Eigen kwaliteiten als uitgangspunt

Ik bied je kind de ruimte om oplossingen te vinden die het beste bij hem of haar passen. Daarbij ga ik uit van de eigen talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van je kind, en niet van de problemen die de omgeving eventueel ervaart. Door zelf oplossingen te ontdekken, te ervaren en te oefenen durft je kind daar ook mee aan de slag te gaan. Die ervaring maakt je kind sterk en weerbaar, en leidt tot meer zelfvertrouwen.

Terugkoppeling naar ouders

Via een verslagje per e-mail houd ik ouders na elke sessie op de hoogte van de stappen die zijn gezet. Ik geef eventuele handreikingen voor thuis. In overleg kan dit ook telefonisch gebeuren. Aan het eind van het coachingstraject is er een afrondend evaluatiegesprek met de ouders.

Welke kinderen hebben baat bij kindercoaching?

Herken je een van deze problemen bij je kind?

  • Weinig zelfvertrouwen
  • Slecht luisteren
  • Vaak boos of verdrietig
  • Emotioneel niet in balans
  • Moeite met vriendschappen maken of behouden
  • Concentratieproblemen
  • Moeite met het maken/plannen van huiswerk

Dan heeft je kind zeker baat bij kindercoaching. Vul het contactformulier in en ik bel voor een ontmoeting.

Kindercoach Margreet Peek biedt coaching aan voor alle kinderen. Neem contact met me op via mail of de telefoon en samen bekijken we wat ik voor jou en je kind kan betekenen.

Waar is de praktijk?

Kindercoach Margreet Peek heeft een kleine, gezellige praktijkruimte in de binnenstad van Amersfoort. In deze ruimte kunnen kinderen zichzelf zijn. Aan de grote huiskamertafel ontmoet ik graag ouders en pubers om verder te praten.